100% Kwaliteitsgarantie

100% Kwaliteitsgarantie!

Alle koffies die we aanbieden komen uit onze eigen branderij en worden in het hele traject voortdurend gemonitord op kwaliteit. Mocht er onderweg iets mis gaan met de koffie wordt direct actie ondernomen.

Je kunt er op vertrouwen dat al onze koffies 100% top zijn. Mocht je toch iets tegen komen waar je niet tevreden over bent dan kun je deze koffie kosteloos retourneren en ontvang je je aankoopbedrag terug.

Mocht het voorkomen dat je de koffie niet lekker vindt (onvoorstelbaar, maar stel dat het gebeurt) dan kun je de niet-aangebroken verpakkingen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren en krijg je daarvan je geld terug of we zoeken samen naar een andere koffie voor je.

100% Kwaliteitsgarantie!

De spelregels. Alle niet- aangebroken zakken koffie kan je terug sturen.

  • Maximaal één zak van dezelfde smaak proeven.
  • Als je niet tevreden bent over de smaak neem dan contact op met onze klantenservice telefonisch, per mail of via live chat.

Gezamenlijk gaan we opzoek naar een koffie die je lekker vindt en waar je 100% tevreden over bent.

Door een bestelling te plaatsen, aanvaard je de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid van CoffeeMeister.

Voorwaarden:

  • Neem altijd eerst contact op met onze klantenservice. Het liefst via e-mail. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.
  • De aangebroken zak koffie mag je houden, de niet -aangebroken zakken kunnen retour gestuurd worden. Wanneer de koffie onderdeel is van een proefpakket gaan we opzoek naar een gepaste oplossing.
  • Onze klantenservice zal uitleg geven over het retourproces.
  • Je hebt 2 weken de tijd om gebruik te maken van de 100% tevredenheidsgarantie.
  • CoffeeMeister helpt je graag om koffie te vinden die je lekker vindt, maar er is wel een maximum van 2 bestellingen per jaar dat je gebruik kan maken van de 100% tevredenheidsgarantie.
  • Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie."
  • De 100% tevredenheidsgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie.