Betalen

Je kunt bij ons altijd betalen in een beveiligde HTTPS omgeving.


Betalen kan op de volgende manieren:

iDEAL, Creditcard (Visa, Maestro, Mastercard), Bancontact, PayPal en Apple Pay. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht bij het kiezen van een van deze betaalmethodes.

NB. Alle genoemde bedragen op deze website zijn inclusief B.T.W.

Wij werken met Mollie als betaalplatform. Door rigoureuze veiligheidscontroles, veilige dataopslag, screening van personeel en compliance met elke regulering, kunnen we daardoor de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van het betaalplatform garanderen.


iDEAL

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Afrekenen doe je in de vertrouwde betaalomgeving van je bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna word je doorgeleid naar je bankomgeving waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. De bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct je bestelling.  
 


PayPal

Betalen via PayPal gaat gemakkelijk en snel. Tijdens het bestelproces kies je voor betaalwijze PayPal en vervolgens word je meteen doorgeleid naar je PayPal account, waar je de betaling kunt afronden.


Creditcard 

Bij ons kun je betalen met Maestro, MasterCard en Visa. Indien voor een betaalwijze met een creditcard wordt gekozen, dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. CoffeeMeister is geen partij in de relatie tussen jou en de kaartuitgever. Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor betaling met creditcard. De bank zal dan de betaling autoriseren en vervolgens versturen wij direct je bestelling.


Bancontact

Bancontact is de meest makkelijke en veilige manier van online shoppen en betalen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internetbetaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met Bancontact wenst te betalen, vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna word je automatisch doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaarstaat. De bank verzoekt je dan een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct je bestelling.


Apple Pay 

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht.

 

UnionPay

UnionPay

UnionPay is een internationale betaalkaartorganisatie, vergelijkbaar met Visa en MasterCard. Het wordt breed geaccepteerd over de hele wereld. Bij betaling met UnionPay autoriseert de bank de transactie en wordt de betaling rechtstreeks van je bankrekening afgeschreven. Het biedt veilige en gemakkelijke transacties, zowel online als in winkels. Bij CoffeeMeister accepteren we alleen creditcards van UnionPay.

 

Privacy: De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden alleen gebruikt om jouw bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen je privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden.