Zelf een gezonde koffie smoothie maken

Zelf een gezonde koffie smoothie maken

Op zoek naar een lekker, makkelijk en voedzaam ontbijt? Begin je dag goed met een heerlijke gezonde koffie smoothie!

Deze smoothie bevat de perfecte combinatie van natuurlijke ingrediënten waaronder banaan, pindakaas, melk en koffie, die jouw lichaam voorzien van de energie en voedingsstoffen die het nodig heeft om de dag door te komen.

Ontbijten met een gezonde koffie smoothie

We weten het allemaal.. Ontbijt is een ontzettende belangrijke maaltijd maar toch nemen we vaak niet de tijd om even lekker te ontbijten. Een smoothie is een snelle en gemakkelijke manier om toch gezond te ontbijten.

De banaan in deze smoothie bevat veel suikers en koolhydraten, zeer goed voor de energieboost die we allemaal nodig hebben in de ochtend. De pindakaas is rijk aan eiwitten en gezonde vetten. Melk en koffie zorgen voor de nodige calcium en cafeïne om de dag vol power te beginnen!

Koffie smoothie maken

Een gezonde smoothie is niet alleen lekker maar het is ook een geweldige manier om te zorgen dat je lichaam krijgt wat het nodig heeft om te presteren. Of je nu gaat sporten of dat je onderweg naar kantoor bent. Het maakt niet uit, maak je koffie smoothie, schenk het in de mooie to go koffiebeker en je neemt je ontbijt overal mee naar toe!

Wat heb je nodig:

  • 1 banaan
  • 60 ml espresso (gebruik een Dark Roast van CoffeeMeister of Extra Dark Roast capsules van Barzini voor een heerlijke boost)
  • 1 eetlepel pindakaas (ongeveer 15 gram)
  • 1 eetlepel honing
  • 20 gram havervlokken
  • 4 ijsblokjes
  • 180 ml amandelmelk
  • Havervlokken en bosvruchten voor de garnering

Laten we beginnen:

Stap 1:
Doe de banaan, espresso, ijsblokjes, honing, pindakaas, havervlokken en amandelmelk in de blender. Laat de blender alle ingrediënten malen tot een glad mengsel.

Stap 2:
Schenk de koffie smoothie in een mooi glas, gebruik de bosvruchten en een beetje havervlokken voor de garnering.

Enjoy!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.