CoffeeMeister, onze huisblend van topkwaliteit

CoffeeMeister, onze huisblend van topkwaliteit

Ben je opzoek naar een mooie betaalbare koffie maar wel van de beste kwaliteit? Dan is onze huisblend zeker iets voor jou! Mooie kwaliteit koffiebonen, vers gebrand en direct vanuit onze koffiebranderij naar jouw thuis. Onze huisblend hebben we in drie verschillende melanges: Medium, Dark en Extra Dark Roast.

Wij branden al onze koffies in onze eigen branderij in Nederland en daar nemen we zeker de tijd voor. Want alleen bij Slow Roast komen de nuances van elk boon helemaal tot hun recht.

Zodra onze huisblend gebrand is worden ze verpakt en uiteraard laten we de bonen eerst ontgassen en op adem komen, maar er komt dan natuurlijk geen zuurstof bij. Je bonen blijven dus vers.

Wij hebben maar één doel: onze huisblend moet toegankelijk zijn voor iedereen, een mooie koffie voor een mooie prijs. Eigenlijk een No Nonsense koffie.

CoffeeMeister staat voor kennis, ervaring, en kwaliteit. Eigenlijk zijn we melangeur, brander en barista in één. Onze huisblend is en blijft een huisblend maar wel van A-kwaliteit. De Medium en Dark Roast zijn 100% arabica bij de Extra Dark Roast heeft een klein beetje Robusta erbij voor het heerlijke bittertje wat je kan en mag verwachten bij een Extra Dark Roast.

Uiteraard is onze huisblend van Coffeemeister duurzaam gecertificeerd.

Dus kortom met onze huisblend haal je A-kwaliteit koffie in huis, betaalbaar voor iedereen en je draagt ook bij aan een betere toekomstperspectief voor de koffieboeren en hun gezinnen.

Andere artikelen

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd