Groeiend koffieabonnement: 5-10 FTE

Het belang van koffie op de werkplek: Hoeveel Koffie Heb je Nodig per FTE?

Bij Coffeemeister begrijpen we hoe belangrijk het is om elk moment van de dag te kunnen genieten van een kopje vers gezette koffie. Dat geldt niet alleen voor thuis, maar vooral ook op de werkplek. Goede koffie inspireert, geeft energie en draagt bij aan een positieve sfeer. Dat is de reden waarom we ons zakelijk koffieabonnement hebben geïntroduceerd.


Met ons zakelijk koffieabonnement zorgen we ervoor dat jij altijd op het juiste moment verse koffiebonen op kantoor hebt. Het is snel, eenvoudig en probleemloos, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is - je werk en je team.


1. De Koffiebehoefte voor 1 tot 5 FTE: Kleinschalige Koffiegenieters

Voor kleine teams van 1 tot 5 FTE wil je ervoor zorgen dat er altijd voldoende koffie beschikbaar is om hun productiviteit en creativiteit te stimuleren. Gemiddeld drinkt een werknemer in dit team ongeveer 4 tot 5 kopjes koffie per dag. Met onze koffieberekening van 110 kopjes per kilogram koffie kunnen we het maandelijkse verbruik voor deze groep bepalen.

(4 kopjes/werkdag) x (22 werkdagen/maand)x 5 werknemers = 440 kopjes per maand

Om het aantal kilogram koffie te berekenen dat nodig is voor een team van 5 FTE, delen we het totale aantal kopjes door 110 (het aantal kopjes per kilogram):
440 kopjes / 110 kopjes/kg = 4 kg koffie per maand

2. De Koffiebehoefte voor 5 tot 10 FTE: Groeiende Koffiebehoefte

Naarmate het team groeit naar 5 tot 10 FTE, zal de koffieconsumptie ook toenemen. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat er altijd genoeg koffiebonen beschikbaar zijn om aan de behoeften van dit grotere team te voldoen.

(4 kopjes/werkdag) x (22 werkdagen/maand) x 10 werknemers = 880 kopjes per maand

Om het aantal kilogram koffie te berekenen dat nodig is voor een team van 10 FTE:
880 kopjes / 110 kopjes/kg = 8 kg koffie per maand

 

3. De Koffiebehoefte voor 10 tot 15 FTE: Koffie voor een Bloeiend Team

Bij een team van 10 tot 15 FTE blijft goede koffie van groot belang. De koffievoorziening moet naadloos meegroeien met het aantal werknemers om een positieve sfeer op de werkplek te behouden.

(4.5 kopjes/werkdag) x (22 werkdagen/maand) x 15 werknemers = 1,485 kopjes per maand

Om het aantal kilogram koffie te berekenen dat nodig is voor een team van 15 FTE:

1,485 kopjes / 110 kopjes/kg = 13,5 kg koffie per maand

4. Het Coffeemeister Zakelijk Koffieabonnement: Altijd Verse Koffiebonen

Met het Coffeemeister Zakelijk Koffieabonnement hoef je je nooit meer zorgen te maken over de koffievoorraad op kantoor. Wij zorgen ervoor dat je altijd voldoende verse koffiebonen hebt om jouw team te voorzien van heerlijke koffie, zodat zij vol energie en inspiratie aan het werk kunnen.

5. Investeer in Kwaliteit en Gemak

Onze koffiebonen zijn van de hoogste kwaliteit en worden met zorg geselecteerd en gebrand om de volle smaak en aroma te behouden. Met een ruim assortiment aan koffiebonen en capsules, kun je jouw team een gevarieerd koffieaanbod bieden. Het Coffeemeister Zakelijk Koffieabonnement biedt jou gemak en zekerheid, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is - je werk en je team.

Wil je meer weten over ons zakelijk koffieabonnement en hoe we jou kunnen helpen om jouw koffievoorziening op kantoor te optimaliseren? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Bij Coffeemeister staan we klaar om jouw koffie-ervaring naar een hoger niveau te tillen, één kopje koffie tegelijk!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.